Serveis

L’experiència tècnica del nostre equip i l’exigència professional que ens imposem ens permet realitzar una excel·lent execució dels serveis que oferim. Centrem la nostra activitat únicament en el sector fotovoltaic, ja que considerem que aquesta és la forma de producció d’energia més eficient en l’àmbit industrial i el particular. Igualment, som conscients que l’especialització és necessària per estar sempre al corrent de totes les innovacions tecnològiques i les novetats legislatives relacionades amb el sector.

Instal·lacions fotovoltaiques
industrials

Les nostres solucions d’autoconsum per a la indústria milloren la competitivitat del seu negoci reduint els seus costos operatius. Les amortitzacions d’aquesta mena d’instal·lacions —de 3 a 4 anys de mitjana— permeten entendre les instal·lacions fotovoltaiques com un producte financerament intel·ligent, atès que els panells tenen una vida útil de 30 anys.

Autoconsum
a mida

Entenem que els nostres clients no només volen una instal·lació personalitzada i energèticament eficient, sinó que també es preocupen pel disseny i pel seu impacte paisatgístic. Per això, a l’hora de projectar i decidir els materials i la distribució dels panells, fem nostra aquesta preocupació, obtenint així un resultat integrat paisatgísticament.

Punts de recàrrega
per a vehicles elèctrics

En un context de fort creixement del mercat de vehicles elèctrics i híbrids endollables, oferim la instal·lació de punts de recàrrega tant en l’empresa com en l’habitatge. Instal·lar un o diversos punts de recàrrega ja és assequible per a qualsevol que utilitzi un vehicle totalment o parcialment elèctric. D’altra banda, si a més es disposa de panells solars fotovoltaics, existeix la possibilitat de transportar l’energia generada directament al punt de recàrrega.

Marquesines
fotovoltaiques

Aprofitar les zones d’aparcament per a instal·lar panells fotovoltaics sobre marquesines és una molt bona opció, atès que es dona ús a un espai improductiu alhora que els cotxes aparcats poden disposar d’ombra, i si es vol també, de punts de recàrrega perquè les bateries dels cotxes estiguin sempre al cent per cent. Fotovol, més enllà de la instal·lació de panells i punts de recàrrega, també ens encarreguem de la construcció de les marquesines.

Finançament amb PPA's

Des de Fotovol considerem que a nivell financer, l’opció més interessant per a una indústria és assumir els costos de la seva instal·lació fotovoltaica. D’aquesta manera, es beneficiarà de la totalitat de la rendibilitat d’una inversió que s’amortitza en aproximadament 3 anys i mig, i la seva vida útil és de 30 anys.

No obstant això, no sempre es disposa de prou reserves per poder assumir la inversió necessària, i en aquests casos, és interessant buscar camins alternatius. Per això, Fotovol ofereix directament a aquest perfil d’interessats, l’opció de finançar la totalitat o part dels costos de la instal·lació a través d’un contracte de venda d’energia (PPA’s: Power Purchase Agreement), pel qual el client pugui estalviar en despesa energètica -ja que el preu de compra de l’energia seria sempre inferior al preu de qualsevol comercialitzadora-, sense haver d’assumir el cost de la inversió.

Parcs
solars

La generació d’energia a través de plantes fotovoltaiques, s’ha obert camí com una de les inversions més segures i rendibles de la present dècada. Aquest fet, sumat a l’eliminació d’emissions, a la possibilitat de generar hidrogen i a la proximitat que pot haver-hi entre la generació i el consum de l’energia, fan d’aquests projectes un dels pilars més importants i eficients per a la transició energètica.

Reciclem

Fotovol entenem la sostenibilitat com un cicle complet i tancat, per això ens ocupem dels teus panells solars usats quan arriben a l’ocàs de la seva vida útil. D’aquesta manera, tractem de minimitzar la nostra petjada en l’entorn i contribuïm a un ús més responsable dels recursos.

T’OFERIM SENSE COMPROMÍS EL TEU ESTUDI PERSONALITZAT D’INSTAL·LACIÓ DE PANELLS SOLARS

Projectes

destacats

Fotovol - Camping la vall

C. La Vall de Campmajor

Ubicació: Sant Miquel de Campmajor
Potència: 17,64 kWp
Fotovol - Energia solar - Impremta Pagès

Impremta Pagès

Ubicació: Anglès
Potència: 120,12 kWp
Fotovol - Energia solar - Estació Serinyà

Estació de Servei Güell

Ubicació: Serinyà
Potència: 15,64 kWp
Fotovol - Energia solar - Alzamora

Alzamora

Ubicació: Sant Joan Les Fonts
Potència: 480,48 kWp
pages

Pagès Valentí

Ubicació: Sant Jaume de Llierca
Potència: 1,2 MWp
Fotovol - Girona FC - Montilivi

Girona FC

Ubicació: Girona
Potència: 5 kWp
Autoconsum per empresa de servei d’hostatge
Ubicación: Sant Miquel de Campmajor
Potencia: 17,64 kWp
Autoconsum per empresa d’impressió i packaging
Ubicación: Anglès
Potencia: 120,12 kWp