Serveis

L’experiència tècnica del nostre equip i l’exigència professional que ens imposem ens permet realitzar una excel·lent execució dels serveis que oferim. Centrem la nostra activitat únicament en el sector fotovoltaic, ja que considerem que aquesta és la forma de producció d’energia més eficient en l’àmbit industrial i el particular. Igualment, som conscients que l’especialització és necessària per estar sempre al corrent de totes les innovacions tecnològiques i les novetats legislatives relacionades amb el sector.

Instal·lacions fotovoltaiques residencials

Si el teu habitatge té un consum superior a 100 Euros mensuals, és molt probable que t’interessi instal·lar-hi un sistema fotovoltaic. D’aquesta manera, reduiràs la teva despesa energètica, cuidaràs del medi ambient, i minimitzaràs la teva dependència cap a les grans empreses energètiques del país.

Instal·lacions fotovoltaiques
industrials

Les nostres solucions d’autoconsum industrial estan enfocades a millorar la competitivitat de les empreses a través de la reducció dels costos operatius.

Treballem amb materials d’alta qualitat i fent estimacions conservadores, fent que la vida útil i els beneficis generats per la instal·lació fotovoltaica siguin sempre igual o superiors als esperats.

Comunitats energètiques

Les Comunitats Energètiques són un instrument clau per impulsar la transició energètica i la democratització de l’energia, al desenvolupar una generació distribuïda i renovable en el territori i involucrar en aquest procés de transformació tant a ciutadans com a entitats municipals.

Manteniment d'instal·lacions fotovoltaiques

Com us dèiem, la nostra feina no acaba quan posem en funcionament la instal·lació fotovoltaica: l’entrega és només el principi.

Entenem que els nostres clients volen tenir la tranquil·litat de saber que la seva instal·lació estarà en bon estat durant tota la seva vida útil, i és per això que a través del nostre servei de manteniment, els garantim el bon funcionament de la instal·lació fotovoltaica.

Punts de recàrrega
per a vehicles elèctrics

Cada cop són més les famílies i empreses que incorporen vehicles elèctrics a la seva flota. En aquests casos, és molt recomanable tenir instal·lat un o varis punts de recàrrega. Així, podreu assegurar la recàrrega el vehicle durant les hores de treball o de descans i donar més estabilitat a la vostra mobilitat.

Marquesines
fotovoltaiques

Aprofitar les zones d’aparcament per a instal·lar panells fotovoltaics sobre marquesines és una molt bona opció, atès que es dona ús a un espai improductiu alhora que els cotxes aparcats poden disposar d’ombra, cosa molt agraïda durant les temporades de calor.

Bateries per les instal·lacions fotovoltaiques

Incorporar bateries a les instal·lacions fotovoltaiques no es sol fer per motius de rendibilitat, sinó per tenir independència energètica, per disposar d’energia a les zones on la xarxa elèctrica no arriba, o per garantir el subministrament d’energia en cas que hi haguessin problemes a la xarxa. 

Hortes solars

Si vols promoure l’execució d’una horta solar, som el teu Epecista. En altres paraules, ens encarreguem les tasques d’enginyeria, d’obtenció de permisos, d’execució de projectes, i de la realització d’estudis mediambientals i de viabilitat tècnica i econòmica.

Finançament amb PPA's

Amb els nostres contractes PPA, estalvia i no paguis per la teva instal·lació.

Des de Fotovol considerem que a nivell financer, l’opció més interessant per a una indústria és assumir els costos de la seva instal·lació fotovoltaica. D’aquesta manera, es beneficiarà de la totalitat de la rendibilitat d’una inversió que s’amortitza en aproximadament 3 anys i mig, i la seva vida útil és de 30 anys.

T’OFERIM SENSE COMPROMÍS EL TEU ESTUDI PERSONALITZAT D’INSTAL·LACIÓ DE PANELLS SOLARS

Projectes

destacats

Sant Miquel de Campmajor - 3,5 kWp - 10 ARBRES

Sant Miquel de Campmajor

Ubicació: St. Miquel de Campmajor
Potència: 3,5
FIGUERES - 3,7 kWp - 11 ARBRES

Figueres

Ubicació: Figueres
Potència: 3,7
Cornellà del Terri - 3,8 KWp - 11 ARBRES (5)

Cornellà del Terri

Ubicació: Cornellà del Terri
Potència: 3,8
Tossa de Mar - 4,3 KW - 13 ARBRES (8)

Tossa de Mar

Ubicació: Tossa de Mar
Potència: 4,3
Oix---5,5-kWp---17-ARBRES

Oix

Ubicació: Oix
Potència: 5,5
20210216_092947

Sant Miquel de Campmajor

Ubicació: St. Miquel de Campmajor
Potència: 4,5