Projectes

Projecte executat i en ple funcionament, situat a Sant Jaume de Llierca, consistent en una instal·lació per autoconsum sobre coberta amb una potència total de 1,5 MWp.
Ubicació: Sant Jaume de Llierca
Potència: 1500

Pagès Valentí II

Autoconsum industrial
Instal·lació per autoconsum

Projecte executat i en ple funcionament, situat a Sant Jaume de Llierca. Consisteix en una instal·lació per autoconsum a Pagès Valentí sobre coberta, amb una potència total de 1,5 MWp. Abans de començar amb la instal·lació per autoconsum, el nostre equip d’enginyers ha fet una visita tècnica per fer un estudi personalitzat d’aquesta instal·lació.

Una vegada instal·lat prop de 1,2 MWp, el client, molt satisfet amb els resultats, ens ha demanat una ampliació de la instal·lació per autoconsum. Aquesta ampliació ha permès aprofitar qualsevol espai eficient a nivell de producció d’energia.

Emplenada la coberta, vam ampliar la superfície de la marquesina fotovoltaica de la zona del pàrquing. Vam aprofitar la orientació de la seva façana per emplenar-la de panells Hyundai Full Black. A Fotovol, donem molta importància a donar ús i aprofitar un espai improductiu. Per això, considerem aprofitar les zones d’aparcament per a instal·lar panells fotovoltaics sobre marquesines una molt bona opció, i així completar la instal·lació per autoconsum.

Empresa Pagès Valentí

La promotora de la instal·lació és Pagès Valentí (https://www.pagesvalenti.com/), una empresa tèxtil de producció intensiva, compromesos amb la sostenibilitat ambiental i energètica. Gràcies a aquesta instal·lació per autoconsum a Pagès Valentí, l’empresa estalvia gran part de les emissions de CO2 generades durant la seva activitat, i retalla la seva despesa energètica. Això els permetrà amortitzar el total de la inversió realitzada en aproximadament 3 anys. També els beneficia en disposar d’un sistema fotovoltaic durant més de 25 anys amb una garantia de rendiment del 85% sobre la seva producció inicial.

Tramitació i gestió

L’experiència tècnica del nostre equip i l’exigència professional que ens imposem, ha permès realitzar una excel·lent execució d’una instal·lació per autoconsum. A més, la gestió de la tramitació que oferim en tots els nostres projectes ha fet que el procés avancés amb rapidesa i professionalitat. Gràcies a la instal·lació per autoconsum a Pagès Valentí, minimitzem l’impacte ambiental del sector industrial, complint un dels nostres valors que ens defineixen com empresa.

Valoració

del client

Logo_Pagès_Valentí

Pagès Valentí

T’OFERIM SENSE COMPROMÍS EL TEU ESTUDI PERSONALITZAT DE INSTAL·LACIÓ DE PANELLS SOLARS

Projectes

destacats

Instal·lació per autoconsum entregada a Novotipo, Portugal

Novotipo

Ubicació: Lisboa
Potència: 350 kWp kWp
Projecte executat i en ple funcionament, situat a Sant Jaume de Llierca, consistent en una instal·lació per autoconsum sobre coberta amb una potència total de 1,5 MWp.

Pagès Valentí II

Ubicació: Sant Jaume de Llierca
Potència: 1500 kWp
Instal·lació per autoconsum a Sant Jaume de Llierca sobre coberta de 14.000 m2 i amb una potència d'1,2 MW, per l'empresa Pagès Valentí.

Pagès Valentí

Ubicació: Sant Jaume de Llierca
Potència: 1200 kWp
Vidresif, l'empresa referent en la transformació de vidre tècnic i d'altes prestacions, redueix el seu consum anual gràcies a Fotovol.

Vidresif

Ubicació: Porqueres
Potència: 665 kWp
Fotovol ha executat una instal·lació per autoconsum a l’Horta Solar el Figueral, situada a Capmany, amb una potència de 600 kWp.

Horta Solar El Figueral

Ubicació: Capmany
Potència: 600 kWp
Instal·lació per autoconsum sobre coberta executada i entregada a l'empresa Alzamora Group de la mà de Fotovol.

Alzamora

Ubicació: Sant Joan Les Fonts
Potència: 486 kWp
Comercial Amat ha confiat en Fotovol per executar i posar en marxa una instal·lació per autoconsum situada a Corçà.

Comercial Amat

Ubicació: Corçà
Potència: 322 kWp
Instal·lació d'autoconsum sobre coberta amb una potència de 265 kWp a Cervià de Ter, a l'empresa Indústria Química

Indústria Química

Ubicació: Cervià de Ter
Potència: 265 kWp
Sistema de suport coplanar amb sistema MultiRail d’alumini anoditzat entregat a l'empresa Zoetis a la Vall de Bianya.

Zoetis

Ubicació: Vall de Bianya
Potència: 183 kWp
Projecte executat a l'empresa Royal Protein, format per 308 panells fotovoltaics amb una potència de 140 kWp.

Royal Protein

Ubicació: Porqueres
Potència: 140 kWp
Instal·lació entregada a Impremta Pagès per autoconsum sobre coberta amb una potència de 120 kWp, formada per 264 panells fotovoltaics.

Impremta Pagès

Ubicació: Anglès
Potència: 120 kWp
L'empresa AD Parts de Riudellots de la Selva ha confiat en Fotovol per instal·lar un sistema fotovoltaic d'una potència de 115 kWp.

AD Parts

Ubicació: Riudellots de la Selva
Potència: 115 kWp
La Granja Bahi situada al municipi de La Pera, ha confiat en Fotovol per dur a terme un sistema fotovoltaic amb una potència de 91 kWp.

Granja Bahí

Ubicació: La Pera
Potència: 91 kWp
El Restaurant Ca l'Enric de la Vall de Bianya ha instal·lat un sistema fotovoltaic d'una potència de 80 kWp amb l'empresa Fotovol.

Ca l’Enric

Ubicació: Vall de Bianya
Potència: 80 kWp
Metral, ha confiat en l'empresa Fotovol instal·lant un sistema fotovoltaic d'una potència de 75 kWp, amb 165 panells fotovoltaics.

Metral

Ubicació: Breda
Potència: 75 kWp
La instal·lació per autoconsum a Alimasgrau, ha fet possible minimitzar l’impacte ambiental del sector industrial amb Fotovol.

Alimasgrau

Ubicació: Girona
Potència: 71 kWp
Instal·lació fotovoltaica d'una potència de 60 kWp i amb més de 132 panells fotovoltaics entregada a l'empresa Propipafisa a Celrà.

Proipafisa

Ubicació: Celrà
Potència: 60 kWp
Fotovol ha instal·lat un sistema fotovoltaic d'una potència de 50 kWp a l'empresa Mecànques Ricol a Girona.

Mecàniques Ricol

Ubicació: Girona
Potència: 50 kWp
Instal·lació per autoconsum PIME sobre coberta amb una potència de 47 kWp entregada al Càmping Vell Empordà.

Càmping Vell Empordà

Ubicació: Garriguella
Potència: 47 kWp
Fernandez Fusters ha confiat en Fotovol per dur a terme una instal·lació per autoconsum amb una potència de 46 kWp.

Fernandez Fusters

Ubicació: La Bisbal d'Empordà
Potència: 46 kWp