T’OFERIM

Punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Cada cop són més les famílies i empreses que incorporen vehicles elèctrics a la seva flota. En aquests casos, és molt recomanable tenir instal·lat un o varis punts de recàrrega. Així, podreu assegurar la recàrrega el vehicle durant les hores de treball o de descans i donar més estabilitat a la vostra mobilitat. 

I si a més es disposa de panells solars, existeix la possibilitat de transportar l’energia generada pel sistema fotovoltaic directament al punt de recàrrega. És més, el punt de recàrrega es pot configurar de manera que el vehicle elèctric es recarregui únicament aprofitant els excedents del sistema fotovoltaic, fent que la instal·lació fotovoltaica s’aprofiti al màxim. 

El 2023 és el millor moment per fer aquesta inversió, ja que durant tot l’any podreu aprofitar la Subvenció MOVES III per l’adquisició de Vehicles Elèctrics i/o Punts de Recàrrega. En cas d’estar interessats en aquestes ajudes, posem a disposició el nostre departament legal per tal que us doni suport en cada fase del procés.  

ALTRES SERVEIS

Projectes fotovoltaics