Punts de recàrrega per a vehicles elèctrics
Descobreix els nostres punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Cada cop són més les famílies i empreses que incorporen vehicles elèctrics a la seva flota. En aquests casos, és molt recomanable tenir instal·lat un o varis punts de recàrrega. Així, podreu assegurar la recàrrega el vehicle durant les hores de treball o de descans i donar més estabilitat a la vostra mobilitat.

I si a més es disposa de panells solars, existeix la possibilitat de transportar l’energia generada pel sistema fotovoltaic directament al punt de recàrrega. És més, el punt de recàrrega es pot configurar de manera que el vehicle elèctric es recarregui únicament aprofitant els excedents del sistema fotovoltaic, fent que la instal·lació fotovoltaica s’aprofiti al màxim.

 • Sostenibilitat ambiental
 • Estalvi econòmic a llarg termini
 • Reducció del soroll
 • Suport a la infraestructura de càrrega
 • Subvencions i incentius governamentals
 • Menys dependència del petroli

Un punt de recàrrega és una infraestructura dissenyada per subministrar electricitat al vehicle amb bateries elèctriques amb l’objectiu de recarregar-les i mantenir-les operatives. Aquests punts poden oferir diversos tipus de càrrega.

 1. CÀRREGA RÀPIDA:
  La càrrega ràpida és un tipus de recàrrega que ofereix una elevada potència, permetent als vehicles elèctrics recuperar una quantitat significativa d'autonomia en un curt període de temps. És ideal per a situacions en què es necessita carregar ràpidament, com en viatges llargs.
 2. CÀRREGA SEMI RÀPIDA:
  La càrrega semi ràpida proporciona una potència intermèdia entre la càrrega ràpida i la càrrega convencional. És una opció equilibrada que ofereix una recàrrega més ràpida que la convencional sense ser tan intensiva com la càrrega ràpida.
 3. CÀRREGA CONVENCIONAL:
  La càrrega convencional es refereix a la càrrega estàndard que es realitza amb una potència més baixa. És típicament utilitzada en entorns on la rapidesa de càrrega no és una prioritat, com a llocs de treball, domicilis o estacions de càrrega a llarg termini.
 4. CÀRREGA ULTRA RÀPIDA:
  La càrrega ultra ràpida és la forma més avançada de càrrega, proporcionant potències molt elevades que permeten recarregar les bateries en un temps molt curt. Aquest tipus de càrrega està dissenyat per a usos especialitzats i estacions de càrrega d'alta tecnologia, i pot ser utilitzat principalment en situacions específiques.

ALTRES SERVEIS

Projectes fotovoltaics

Coneix els beneficis de l'autoconsum

Sol·licita'ns el teu estudi de forma gratuïta