Projectes

Ubicació: Sant Miquel de Campmajor
Potència: 17,64 kWp

C. La Vall de Campmajor

Projecte executat i en ple funcionament, situat a Sant Miquel de Campmajor, consistent en una instal·lació fotovoltaica per autoconsum sobre coberta amb una potència de 17,64 kWp, formada per 36 mòduls fotovoltaics categoria Tier 1 els quals generen un estalvi anual aproximat de 6 tones de CO2.

L’estructura dels panells consisteix en un sistema de suport coplanar amb sistema MultiRail d’alumini anoditzat, el qual ofereix una molt bona resistència al pas del temps.

La promotora de la instal·lació és el Càmping La Vall de Campmajor (https://campinglavall.net/es/), empresa dedicada al servei d’hostatge en un entorn natural i allunyat de grans infraestructures, que permet gaudir de la verdadera essència del campisme. 

Amb aquesta instal·lació, La Vall de Campmajor està estalviant gran part de les emissions de CO2 generades durant la seva activitat, alhora que retalla la seva despesa energètica de forma considerable. Això els permetrà amortitzar la inversió realitzada en aproximadament 5 anys, i disposar d’un sistema fotovoltaic durant més de 25 anys amb una garantia de rendiment del 85% sobre la seva producció inicial.

Des de Fotovol, també els hem preparat i acompanyat en el procés de sol·licitud de subvenció per instal·lacions fotovoltaiques, fet que ha obert a Impremta Pagès, la possibilitat de rebre una ajuda valorada en el 25% del cost total de la instal·lació.

Valoració

del client

Jordi Rovira

Propietari del Càmping La Vall

“Estem molt contents d’haver pres la decisió d’instal·lar panells al Càmping La Vall, i haver-ho fet de la mà de Fotovol ha sigut un altre encert. Han treballat molt bé, i ens han regalat unes imatges i vídeo-drons molt macos, pel que l’agraïment és màxim”

T’OFERIM SENSE COMPROMÍS EL TEU ESTUDI PERSONALITZAT DE INSTAL·LACIÓ DE PANELLS SOLARS

Projectes

destacats

Autoconsum per indústria tèxtil
Ubicación: Sant Jaume de Llierca
Potencia: 1,2 MWp
Autoconsum per instal·lació esportiva
Ubicación: Girona
Potencia: 5 kWp
Autoconsum per indústria d’automoció
Ubicación: Riudellots de la Selva
Potencia: 114,68 kWp