Finançament amb PPA’s
Estalvia i no paguis per la teva instal·lació

Des de Fotovol considerem que a nivell financer, l’opció més interessant per a una indústria és assumir els costos de la seva instal·lació fotovoltaica. D’aquesta manera, es beneficiarà de la totalitat de la rendibilitat d’una inversió que s’amortitza en aproximadament 3 anys i mig, i la seva vida útil és de 30 anys.

No obstant això, a vegades hi ha inversions mes prioritàries i no es disposa de líquid per afrontar-les totes de cop. En aquests casos, oferim a aquest perfil d’interessats l’opció de finançar la totalitat o part dels costos de la instal·lació a través d’un contracte de compra d’energia (PPA’s: Power Purchase Agreement), pel qual el client pugui estalviar en despesa energètica -el preu de compra de l’energia seria sempre inferior al preu de la seva comercialitzadora-, sense haver d’assumir el cost de la inversió.

A més, oferim al client la possibilitat d’adquirir en tot moment la instal·lació fotovoltaica i resoldre el contracte de compra d’energia. Això li permet no haver de posposar la inversió en fotovoltaica, i tenir la seguretat que en qualsevol moment la podrà fer seva.

  • Estabilitat en el preu de l’energia
  • Reducció del risc financer
  • Estímul per a les energies renovables
  • Flexibilitat en les condicions contractuals
  • Accés a fonts d’energia neta

ALTRES SERVEIS

Projectes fotovoltaics

Coneix els beneficis de l'autoconsum

Sol·licita'ns el teu estudi de forma gratuïta