Instal·lacions fotovoltaiques industrials
Instal·la plaques solars a la teva empresa amb Fotovol

Les nostres solucions d’autoconsum industrial estan enfocades a millorar la competitivitat de les empreses a través de la reducció dels costos operatius. 

Treballem amb materials d’alta qualitat i fent estimacions conservadores, fent que la vida útil i els beneficis generats per la instal·lació fotovoltaica siguin sempre igual o superiors als esperats.

Més enllà de l’eficiència de la instal·lació i de la durabilitat dels elements que la composen, també destaquem la importància del servei tècnic de manteniment i d’atenció al client. La nostra feina no acaba quan posem en funcionament la instal·lació fotovoltaica: l’entrega és només el principi.

Les amortitzacions d’aquesta mena d’instal·lacions solen voltar els 3 anys. Això implica que a nivell financer es tracti d’un producte de molt alta rendibilitat, sobretot tenint en compte que els panells tenen una vida útil de 30 anys.

 • Estalvi energètic
 • Retorn ràpid de la inversió
 • Estabilitat en els costos d’energia
 • Responsabilitat ambiental i imatge de marca
 • Resiliència energètica
 • Reducció de dependència de la xarxa
 1. CAPTACIÓ DE LA LLUM SOLAR
  Els panells solars estan col·locats estratègicament perquè els raigs de sol incideixin sobre ells, capturant la llum solar i convertint-la en corrent elèctrica contínua (CC)

   

 2. INVERSOR
  La corrent contínua generada pels panells solars passa a través d’un inversor, que la converteix en corrent alterna (CA), la forma d’electricitat utilitzada a les llars.

   

 3. EMMAGATZEMATGE
  L’electricitat generada pot ser utilitzada a la mateixa llar o emmagatzemada en bateries per un ús posterior. Les bateries són opcionals i garanteixen subministrament d’energia durant tot el dia.

   

 4. COMPGTADOR BIDIRECCIONAL
  La seva instal·lació és opcional i serveix per mesurar l’electricitat enviada a la xarxa i la que es consumeix en ella.

   

 5. MONITORATGE DEL RENDIMENT
  Permeten als propietaris seguir el rendiment de la instal·lació i ajustar-ne la gestió segons les necessitats.

ALTRES SERVEIS

Projectes fotovoltaics

Coneix els beneficis de l'autoconsum

Sol·licita'ns el teu estudi de forma gratuïta