Projectes

Instal·lació per autoconsum a Sant Jaume de Llierca sobre coberta de 14.000 m2 i amb una potència d'1,2 MW, per l'empresa Pagès Valentí.
Ubicació: Sant Jaume de Llierca
Potència: 1,2 MWp

Pagès Valentí

Autoconsum industrial
Instal·lació per autoconsum

Projecte finalitzat i en ple funcionament, situat a Sant Jaume de Llierca. Consisteix en una instal·lació per autoconsum a Pagès Valentí sobre coberta de 14.000 m2, amb una potència d’1,2 MW. Aquesta instal·lació per autoconsum està formada per més de 2.500 panells fotovoltaics categoria Tier 1.

L’estructura dels panells consisteix en un sistema de suport combinat entre adhesió a façana i llast. Per tant, està dissenyada de manera que la seva fixació no afecta la malla asfàltica que protegeix la coberta.

Per aquesta instal·lació per autoconsum, també s’ha aprofitat l’estructura de les marquesines dels pàrquings de l’empresa per posar-hi mòduls solars. A Fotovol, donem molta importància a donar ús i aprofitar un espai improductiu. Per això, considerem aprofitar les zones d’aparcament per a instal·lar panells fotovoltaics sobre marquesines una molt bona opció, i així completar la instal·lació per autoconsum. A més, també s’hi ha instal·lat un punt de recàrrega per vehicles hí­brids o elèctrics de càrrega ràpida. Aquest disposa de dos sortidors que permeten connectar-hi dos vehicles alhora.

Empresa Pagès Valentí

La promotora de la instal·lació és una empresa tèxtil de producció intensiva, Pagès Valentí. Les plaques fotovoltaiques els permet estalviar bona part de les emissions de CO2 i retallar la seva despesa energètica de forma considerable. D’aquesta manera, es millora la seva competitivitat en un moment on el preu de la llum no deixa de batre rècords.

A més, de la mà de Pagès Valentí­, hem tingut la satisfacció de poder fer participar en aquest projecte a l’Institut La Garrotxa. Aquest fet ens permet posar el nostre gra de sorra per construir a través de l’ensenyament, un futur capaç i sostenible.

Tramitació i gestió

L’experiència tècnica del nostre equip i l’exigència professional que ens imposem, ens ha permès realitzar una excel·lent execució d’una instal·lació per autoconsum. A més, la gestió de la tramitació que oferim en tots els nostres projectes ha fet que el procés avancés amb rapidesa i professionalitat. Gràcies la instal·lació per autoconsum a Pagès Valentí, minimitzem l’impacte ambiental del sector industrial, complint un dels nostres valors que ens defineixen com empresa.

Valoració

del client

Logo_Pagès_Valentí

Francesc Pagès

Director General de Pagès Valentí­, SA

“Han tingut una alta exigència i prudència a l’hora d’implementar les mesures de seguretat necessàries, i han complert estrictament tant amb el pressupost presentat, com amb els terminis d’execució. Estem molt contents amb el funcionament de la instal·lació. Sens dubte, recomanarí­em Fotovol a qualsevol indústria que pretengui implementar instal·lacions fotovoltaiques.”

T’OFERIM SENSE COMPROMÍS EL TEU ESTUDI PERSONALITZAT DE INSTAL·LACIÓ DE PANELLS SOLARS

Projectes

destacats

Projecte executat i en ple funcionament, situat a Sant Jaume de Llierca, consistent en una instal·lació per autoconsum sobre coberta amb una potència total de 1,5 MWp.

Pagès Valentí II

Ubicació: Sant Jaume de Llierca
Potència: 1,5 MWp
Instal·lació per autoconsum a Sant Jaume de Llierca sobre coberta de 14.000 m2 i amb una potència d'1,2 MW, per l'empresa Pagès Valentí.

Pagès Valentí

Ubicació: Sant Jaume de Llierca
Potència: 1,2 MWp
Vidresif, l'empresa referent en la transformació de vidre tècnic i d'altes prestacions, redueix el seu consum anual gràcies a Fotovol.

Vidresif

Ubicació: Porqueres
Potència: 665 kWp
Fotovol ha executat una instal·lació per autoconsum a l’Horta Solar el Figueral, situada a Capmany, amb una potència de 600 kWp.

Horta Solar El Figueral

Ubicació: Capmany
Potència: 600 kWp
Instal·lació per autoconsum sobre coberta executada i entregada a l'empresa Alzamora Group de la mà de Fotovol.

Alzamora

Ubicació: Sant Joan Les Fonts
Potència: 486 kWp
Comercial Amat ha confiat en Fotovol per executar i posar en marxa una instal·lació per autoconsum situada a Corçà.

Comercial Amat

Ubicació: Corçà
Potència: 322 kWp
2

Indústria Química

Ubicació: Cervià de Ter
Potència: 265 kWp
ZOETIS

Zoetis

Ubicació: Vall de Bianya
Potència: 183 kWp
WEB + ZOOM

Royal Protein

Ubicació: Porqueres
Potència: 140 kWp
Fotovol - Energia solar - Impremta Pagès

Impremta Pagès

Ubicació: Anglès
Potència: 120 kWp
ADBOSCH

AD Parts

Ubicació: Riudellots de la Selva
Potència: 115 kWp
DJI_0398

Granja Bahi

Ubicació: La Pera
Potència: 91 kWp
Ca l'enric

Ca l’Enric

Ubicació: Vall de Bianya
Potència: 80 kWp
captura_metral

Metral

Ubicació: Breda
Potència: 75 kWp
WEB

Alimasgrau

Ubicació: Girona
Potència: 71 kWp
DJI_0450

Proipafisa

Ubicació: Celrà
Potència: 60 kWp
DCIM100MEDIADJI_0041.JPG

Mecàniques Ricol

Ubicació: Girona
Potència: 50 kWp
vell_empordà

Càmping Vell Empordà

Ubicació: Garriguella
Potència: 47 kWp
wweb

Fernandez Fusters, S.L.

Ubicació: La Bisbal d'Empordà
Potència: 46 kWp
Captura_ginestà

Ginesta

Ubicació: Vidreres
Potència: 45 kWp