Sobre nosaltres

Som una empresa d’enginyeria i instal·lació de sistemes de generació d’energia fotovoltaica dedicada principalment a la projecció i a l’execució d’instal·lacions sobre coberta i sobre sòl, treballant com Epecistas (Engineering, Procurement and Construction) per a projectes fotovoltaics. Oferim un servei integral que abasta tots els aspectes d’una instal·lació fotovoltaica, des de l’estudi previ, fins a la seva posada en marxa, passant per la realització d’estudis econòmics, energètics, legals i administratius.

La teva enginyeria i instal·ladora
de sistemes fotovoltaics

Centrem la nostra activitat únicament en el sector fotovoltaic perquè creiem que l’especialització és necessària per a aspirar a l’excel·lència en el treball i per a estar sempre al corrent de totes les innovacions tecnològiques i novetats legislatives relacionades amb aquest.

+ 0

ANYS

+ 0

MW

Experiència

Potència
instal·lada

El nostre equip

Fotovol està fundada per un equip multidisciplinar de dos enginyers, un instal·lador, un economista i un advocat, essent tots ells actuals treballadors de Fotovol.
Creiem que el fet que els socis participin en les tasques diàries ens dona un valor afegit important, ja que la seva preocupació i dedicació per assegurar que tot funcioni a la perfecció és màxima.

Així mateix, l’equip de Fotovol disposa d’una plantilla pròpia de més de 10 enginyers i instal·ladors, fet que ens permet oferir-te un servei integral i competitiu, no havent de recórrer a terceres empreses per dur a terme els serveis que se’ns encarreguen.
Tot això també ens permet controlar en tot moment la qualitat de les obres i de l’atenció al client, ja que no hi ha cap aspecte de la projecció i execució de la instal·lació que no depengui de nosaltres.

Presència als mitjans

Fotovol ha participat un any més a la III Jornada de Reconeixement a les Empreses Socialment Responsables.

Fotovol, reconeixement com empresa socialment responsable 2023

Mitjà: Revista Baix Empordà
Data: 16/11/2023
imatge_grup_dones

La transformació econòmica de Girona, a debat en un acte a S’Agaró

Mitjà: Diari de Girona
Data: 22/09/23

Zoetis aposta per les energies alternatives

Mitjà: Diari Garrotxa Digital
Data: 12/07/23
Com implantar l'energia solar als blocs de pisos i no morir en l'intent

Com implantar l’energia solar als blocs de pisos

Mitjà: Diari Ara
Data: 29/06/23
Agrienergia i Fotovol han subscrit acord pel desenvolupament de grans instal·lacions fotovoltaiques de la província de Girona

Dues empreses de Girona col·laboren per implementar instal·lacions solars

Mitjà: Diari de Girona
Data: 31/03/23
fotovol-oceancats-ocea

Creuar l’oceà amb només la força dels teus braços

Mitjà: Diari Ara
Data: 18/11/2022
fotovol-empresa_responsable

Reconeixement de Fotovol com empresa socialment responsable

Mitjà: TV Costa Brava
Data: 11/11/2022
TV3

Fotovol amb Oceancats: Creuar l’Atlàntic remant

Mitjà: TV3 - Tot es Mou
Data: 02/08/2022
Cielo-azul-nota

Empreses gironines cap a l’ètica i la sostenibilitat

Mitjà: Diari de Girona
Data: 05/04/2022
Fotovol - Energia solar - Plaques

El boom de les empreses instal·ladores de plaques solars

Mitjà: Diari Ara
Data: 16/02/2022
fotovol - pages valenti - Energia solar

Fotovol instal·la i posa en funcionament la coberta fotovoltaica més gran de la Garrotxa

Mitjà: Diari Garrotxa Digital
Data: 30/12/2021
Fotovol - Girona - Montilivi - Energia solar

Girona FC i FOTOVOL arriben a un acord per instal·lar plaques fotovoltaiques a l’estadi de Montilivi

Mitjà: Web Girona FC
Data: 19/11/2021
El Punt

CONNECTICAT – El Viver d’Empreses ‘Nexes’ de Forallac creix durant la pandèmia

Mitjà: TV Costa Brava
Data: 29/10/2021
Fotovol - ElPunt - Energia solar

Gran superfície de plaques solars a Sant Jaume

Mitjà: El Punt Avui
Data: 21/09/2021
Energia solar - Fotovol - Plaques solars

NEXES, el primer viver d’empreses de l’Estat que funciona í­ntegrament amb energia solar

Mitjà: Revista del Baix Empordà
Data: 11/07/2021
Elpunt avui Fotovol energia solar

La indústria gironina aposta per Fotovol per la implementació d’instal·lacions fotovoltaiques

Mitjà: El Punt Avui
Data: 05/06/2021
Fotovol - Girona - energia solar

L’energia solar es potencia a Girona de la mà de Fotovol

Mitjà: Diari de Girona
Data: 14/02/2021

Responsabilitat social

corporativa

El motiu que ha impulsat als socis fundadors a constituir Fotovol, ha sigut la possibilitat de poder-nos dedicar professionalment a promoure de forma activa la transició energètica i la descentralització de la producció de l’energia.
En quant als pilars sobre els que es fonamenten els valors de l’empresa, els podríem resumir així:

El nostre compromís amb cuidar el medi ambient és clar, ja que ha sigut el motiu que ha impulsat als socis de Fotovol, a crear una institució que promogui de forma efectiva la implementació d’energies renovables per reduir les emissions de CO2.

Un dels aspectes més atractius que han sorgit gràcies a les innovacions en els sistemes fotovoltaics, és la possibilitat que el consumidor de l’energia també es converteixi en productor. Abans produir energia només era possible a través de grans inversions, i la producció quedava reservada a les grans empreses del sector. Ara tot això ha canviat: qualsevol consumidor pot produir directament la seva pròpia energia a través d’una inversió molt assequible i amortitzable amb poc temps.

El perfeccionisme exigit en l’execució dels nostres serveis, es tradueix en una segura satisfacció del client. Cuidem els detalls tant tècnics com visuals, fent que les nostres instal·lacions siguin òptimes, integrades paisatgísticament, fàcils de mantenir, i adaptades a les necessitats de cadascú. 

Prioritzem la seguretat i salut per sobre del preu. Ser competitiu no només vol dir abaixar preus i fer bones instal·lacions: també cal complir amb els requisits ètics i legals. Moltes instal·lacions s’estan executant sense estudis de seguretat i salut, i sense coordinadors de seguretat, i això qui ho acaba pagant és el promotor i propietari de la instal·lació, fet que no sempre es comunica al client de la forma deguda.

A Fotovol volem basar la nostra presa de decisions per la gestió integral de l’empresa ens els principis que proposa el model de Balanç del Bé Comú, que resumidament són: 

Dignitat humana 

Solidaritat i justícia social

Sostenibilitat ecològica 

Transparència i participació en la democràcia.

Promovem activament aquests principis, prioritzant l’impacte positiu de la nostra activitat en un model sostingut a llarg termini, per sobre de la maximització de beneficis financers a curt termini.

Des de Fotovol pensem que per contribuir a fer un món millor, el traspàs del coneixement és imprescindible. És per això que considerem una satisfacció poder oferir a estudiants com els de l’Institut La Garrotxa o l’Escola Tècnica del Baix Empordà, la possibilitat de posar en pràctica tot allò que se’ls ensenya des de l’Institut. 

Des de Fotovol no ens permetem traslladar als nostres clients, cap informació incompleta o treta de context. Pensem que la honestedat és el valor principal per establir relacions agradables i fortes a llarg termini, i aquest valor, sumat al tracte de proximitat, ens permeten generar als nostres clients la confiança necessària per estar tranquils i saber que tot anirà segons lo acordat i esperat.

Associats

Instal·ladors

certificats de:

T’OFERIM SENSE COMPROMÍS EL TEU ESTUDI PERSONALITZAT D’INSTAL·LACIÓ DE PANELLS SOLARS