Projectes

Ubicació: Serinyà
Potència: 15,64 kWp

Estació de Servei Güell

Projecte executat i en ple funcionament, situat a Serinyà, consistent en una instal·lació fotovoltaica per autoconsum sobre coberta amb una potència de 15,64 kWp, formada per 34 mòduls fotovoltaics categoria Tier 1, els quals generen un estalvi anual aproximat de 5 tones de CO2.

L’estructura dels panells consisteix en un sistema de suports inclinats a 14º i orientats a Sud, de forma que s’aprofiti al màxim la radiació solar d’acord amb la localització de l’Estació de servei.

La promotora de la instal·lació és el Restaurant Estació de Servei Güell, empresa dedicada a la restauració la qual, atesa la necessitat de refrigeració de productes alimentaris, té un consum d’energia força rellevant.

Amb aquesta instal·lació, l’Estació de Servei Güell està estalviant gran part de les emissions de CO2 generades durant la seva activitat, alhora que retalla la seva despesa energètica de forma considerable. Això els permetrà amortitzar la inversió realitzada en aproximadament 5 anys, i disposar d’un sistema fotovoltaic durant més de 25 anys amb una garantia de rendiment del 85% sobre la seva producció inicial.

Des de Fotovol, també els hem preparat i acompanyat en el procés de sol·licitud de subvenció per instal·lacions fotovoltaiques, fet que ha obert al Restaurant Estació de Servei Güell, la possibilitat de rebre una ajuda valorada en el 35% del cost total de la instal·lació.

Valoració

del client

Josep Güell

Propietari del Restaurant Estació de Servei Güell

“Hem quedat molt contents amb l’atenció i el resultat obtingut. Estem estalviant en despesa energètica molt més del que ens esperàvem en un primer moment, i la instal·lació ha quedat molt maca”

T’OFERIM SENSE COMPROMÍS EL TEU ESTUDI PERSONALITZAT DE INSTAL·LACIÓ DE PANELLS SOLARS

Projectes

destacats

Autoconsum per indústria tèxtil
Ubicación: Sant Jaume de Llierca
Potencia: 1,2 MWp
Autoconsum per instal·lació esportiva
Ubicación: Girona
Potencia: 5 kWp
Autoconsum per indústria d’automoció
Ubicación: Riudellots de la Selva
Potencia: 114,68 kWp