Projectes

Ubicació: Sant Jaume de Llierca
Potència: 1,2 MWp

Pagès Valentí

Autoconsum industrial

Projecte finalitzat i en ple funcionament, situat a Sant Jaume de Llierca, consistent en una instal·lació per autoconsum sobre coberta de 14.000 m2, amb una potència d’1,1 MW, formada per més de 2.500 panells fotovoltaics categoria Tier 1. 

L’estructura dels panells consisteix en un sistema de suport combinat entre adhesió a façana i llast, de forma que la seva fixació no afecta la malla asfàltica que protegeix la coberta.

Per aquest projecte, també s’ha aprofitat l’estructura de les marquesines dels pàrquings de l’empresa per posar-hi mòduls solars, i també s’hi ha instal·lat un punt de recàrrega per vehicles hí­brids o elèctrics de càrrega ràpida, el qual disposa de dos sortidors que permeten connectar-hi dos vehicles alhora.

La promotora de la instal·lació és una empresa tèxtil de producció intensiva: les plaques fotovoltaiques els permet estalviar bona part de les emissions de CO2 i retallar la seva despesa energètica de forma considerable, millorant així­ la seva competitivitat en un moment on el preu de la llum no deixa de batre rècords. 

A més, de la mà de Pagès Valentí­, hem tingut la satisfacció de poder fer participar en aquest projecte a l’Institut La Garrotxa, fet que ens permet posar el nostre gra de sorra per construir a través de l’ensenyament, un futur capaç i sostenible.

Valoració

del client

Francesc Pagès

Director General de Pagès Valentí­, SA

“Han tingut una alta exigència i prudència a l’hora d’implementar les mesures de seguretat necessàries, i han complert estrictament tant amb el pressupost presentat, com amb els terminis d’execució. Estem molt contents amb el funcionament de la instal·lació. Sens dubte, recomanarí­em Fotovol a qualsevol indústria que pretengui implementar instal·lacions fotovoltaiques.”

T’OFERIM SENSE COMPROMÍS EL TEU ESTUDI PERSONALITZAT DE INSTAL·LACIÓ DE PANELLS SOLARS

Projectes

destacats