Blog

Fotovol aporta energia per la lluita contra el càncer

08/10/2021

Comparteix

Aquest octubre Fotovol ha estat patrocinador d’un dels 280 equips corredors de la ONCOTRAIL, cursa organitzada per l’Oncolliga de Girona per recaptar fons que serveixen per ajudar a malalts de càncer, familiars i professionals que els acompanyen en el seu procés de superació.

Es tracta d’una cursa per equips formada per 10 etapes amb un total de 100km que recorren la gran part del nostre territori, el Baix Empordà. Sortint de Palafrugell, passant per la costa de Palamós, Pals i Begur fins endinsar-se a les Gavarres, amb parada al terme de Forallac, per tornar per Vall-llobrega al punt de partida.

Nosaltres hem donat suport a un equip de corredores que “còmicament” es diuen Les Diesel, consistent en l’acompanyament en furgoneta durant tota la carrera per oferir-les aigua, menjar energètic, i seguretat en cas de lesió o esgotament.

Hem completat la cursa en 26h i 15 minuts, després de molt patiment, esforç i motivació, imprescindible per continuar desperts després de tantes hores de marxa.

Els càncers son una lluita de resistència física i mental en la que tindre suport de familiars i amics es bàsic per no desistir, i això es una comparació perfecte al repte de finalitzar amb èxit una Oncotrail.

Hem completat la cursa en 26h i 15 minuts, després de molt patiment, esforç i motivació, imprescindible per continuar desperts després de tantes hores de marxa. Ens hem perdut per les Gavarres, ens ha agafat de ple un xàfec i quasi abandonem enfrontant-nos als penya-segats i escalons que recorren el litoral, però gràcies a la motivació d’una important i preciosa causa, hem seguit endavant.

Els càncers son una lluita de resistència física i mental en la que tindre suport de familiars i amics es bàsic per no desistir, i això es una comparació perfecte al repte de finalitzar amb èxit una Oncotrail.

Fotovol ha donat la millor energia possible a l’equip i considerem l’èxit també un nou èxit per nosaltres, alineat amb la nostra missió de generar un gran impacte positiu en el nostre entorn. Felicitats a Les Diesel, i molta força a tots els qui estiguin en la lluita contra el càncer.

Últims

articles