Projectes

Ubicació: Anglès
Potència: 120,12 kWp

Impremta Pagès

Projecte executat i en ple funcionament, situat a Anglès, consistent en una instal·lació per autoconsum sobre coberta amb una potència de 120,12 kWp, formada per 264 panells fotovoltaics categoria Tier 1 els quals generen un estalvi anual aproximat de 36 tones de CO2.

L’estructura dels panells consisteix en un sistema de suport coplanar amb sistema MultiRail d’alumini anoditzat, el qual ofereix una molt bona resistència al pas del temps.

La promotora de la instal·lació és Impremta Pagès (www.impremtapages.com), empresa dedicada durant més de 70 anys als serveis d’impressió i packaging.  

Amb aquesta instal·lació, Impremta Pagès està estalviant gran part de les emissions de CO2 generades durant la seva activitat, alhora que retalla la seva despesa energètica de forma considerable. Això els permetrà amortitzar la inversió realitzada en aproximadament 4 anys, i disposar d’un sistema fotovoltaic durant més de 25 anys amb una garantia de rendiment del 85% sobre la seva producció inicial.

Des de Fotovol, també els hem preparat i acompanyat en el procés de sol·licitud de subvenció per instal·lacions fotovoltaiques, fet que ha obert a Impremta Pagès, la possibilitat de rebre una ajuda valorada en el 25% del cost total de la instal·lació.

Valoració

del client

Albert Pagès

Propietari de Impremta Pagès

“El tracte rebut ha estat excel·lent, són una gent molt propera i transparent. És un gust poder treballar amb professionals tant compromesos amb fer bé les coses.”

T’OFERIM SENSE COMPROMÍS EL TEU ESTUDI PERSONALITZAT DE INSTAL·LACIÓ DE PANELLS SOLARS

Projectes

destacats

Autoconsum per indústria tèxtil
Ubicación: Sant Jaume de Llierca
Potencia: 1,2 MWp
Autoconsum per instal·lació esportiva
Ubicación: Girona
Potencia: 5 kWp
Autoconsum per indústria d’automoció
Ubicación: Riudellots de la Selva
Potencia: 114,68 kWp