Projectes

Ubicació: Sant Joan Les Fonts
Potència: 480,48 kWp

Alzamora

Autoconsum industrial

Projecte executat a Sant Joan Les Fonts, consistent en una instal·lació per autoconsum sobre coberta amb una potència de 480,48 kWp, formada per més de 1.050 panells fotovoltaics categoria Tier 1, els quals representaran un estalvi anual de més de 155 tones de CO2.

L’estructura dels panells consisteix en un sistema de suport combinat entre adhesió a façana i llast, de forma que la seva fixació no afecta la malla asfàltica que protegeix la coberta.

La promotora de la instal·lació és Alzamora Group (www.alzamoragroup.com), empresa dedicada al sector del packaging de cartró. Aquesta activitat implica l’ús de grans impressores i altra maquinària, pel que des d’un punt de vista energètic parlem d’un consum molt intensiu. És per això, que disposar d’un sistema propi de generació d’energia verda és considerat un actiu estratègic per l’empresa, ja que li permet reduir considerablement la seva despesa energètica.

Des de Fotovol, també els hem preparat i acompanyat en el procés de sol·licitud de la subvenció per instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum, fet que ha obert a Alzamora Group (www.alzamoragroup.com/compromiso-sostenible/), la possibilitat de rebre una ajuda valorada en un 25% del cost total de la instal·lació.

Valoració

del client

Albert Mata

Cap de Manteniment de Alzamora Group

“Agraïm a Fotovol el tracte rebut i la rigorositat en la informació tècnica, legal i econòmica que ens ha fet arribar en cada moment. La professionalitat del seu equip ens ha ajudat a afrontar el projecte amb molta confiança.”

T’OFERIM SENSE COMPROMÍS EL TEU ESTUDI PERSONALITZAT DE INSTAL·LACIÓ DE PANELLS SOLARS

Projectes

destacats

Autoconsum per indústria tèxtil
Ubicación: Sant Jaume de Llierca
Potencia: 1,2 MWp
Autoconsum per instal·lació esportiva
Ubicación: Girona
Potencia: 5 kWp
Autoconsum per indústria d’automoció
Ubicación: Riudellots de la Selva
Potencia: 114,68 kWp