Projectes

Ubicació: Riudellots de la Selva
Potència: 114,68 kWp

AD Parts

Autoconsum industrial

Projecte en curs, situat a Riudellots de la Selva, consistent en una instal·lació per autoconsum sobre coberta amb una potència de 114,68 kWp, formada per més de 250 panells fotovoltaics categoria Tier 1, representant un estalvi anual d’aproximadament 75 tones de CO2.

L’estructura dels panells consisteix en un sistema de suport coplanar amb sistema MultiRail d’alumini anoditzat, el qual ofereix una molt bona resistència al pas del temps.

La promotora de la instal·lació és AD Parts, el primer grup de distribució de recanvis d’automòbils a España i Portugal, el qual entre altres activitats, es dedica a preparar i envasar lubricants, olis, i altres productes químics. 

Amb aquesta instal·lació, AD Parts estalviarà  gran part de les emissions de CO2 generades, i retallarà  la seva despesa energètica de forma considerable. Això els permetrà  amortitzar la inversió realitzada en aproximadament 3 anys, fet molt atractiu tenint en compte que la vida útil de les plaques solars és de més de 25 anys. 

Fotovol, també els hem preparat i acompanyat en el procés de sol·licitud de la subvenció per instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum, fet que ha obert a AD Parts, la possibilitat de rebre una ajuda valorada en un 20% del cost total de la instal·lació.

Valoració

del client

Joan Reixach

Direcció i adjunt a presidència d'AD PARTS

“Els estudis presentats per Fotovol han sigut molt complets i transparents, i gràcies al seu suport hem pogut tramitar la sol·licitud de la subvenció el mateix dia de la convocatòria. Estem molt contents amb l’atenció rebuda, i estem segurs que la instal·lació complirà amb escreix tant per la qualitat dels materials com de la Instal·lació i la postvenda.”

T’OFERIM SENSE COMPROMÍS EL TEU ESTUDI PERSONALITZAT DE INSTAL·LACIÓ DE PANELLS SOLARS

Projectes

destacats

Autoconsum per indústria tèxtil
Ubicación: Sant Jaume de Llierca
Potencia: 1,2 MWp
Autoconsum per instal·lació esportiva
Ubicación: Girona
Potencia: 5 kWp
Autoconsum per indústria d’automoció
Ubicación: Riudellots de la Selva
Potencia: 114,68 kWp